top of page

Over Muis & Mol

Hé jij! Welkom!

Muis en Mol werd opgericht in 2020, hét jaar 2020 dat ongetwijfeld voor iets anders de geschiedenisboeken ingaat (geen idee waarom...).

Ik ben Maaike, echtgenote, mama van 2 dochters en dierenvriend. En net nu vond ik het tijd om mijn creativiteit aan de wijde wereld te tonen.
Ik was van één ding zeker, de naam van mijn zaak moest iets te maken hebben met mijn gezin, mijn rots in de branding. Mijn man kwam met het idee de koosnamen van onze dochters te gebruiken; Lotte, ons muiskie en Ellie, ons molletje. En zó ontstond "Muis & Mol". 

Het creatieve gen zou ik van mijn grootmoeder-zaliger hebben, naaien, breien, haken, maar ook bakken en koken, ze zat niet stil. Het is dus geen wonder dat je mij ofwel in de keuken ofwel in mijn 'atelier' vindt. Naast "Muis en Mol" hou ik van family quality time (voorstellingen van cirque du soleil zijn er soms niets tegen), dinertjes met de vrienden, maar ook reizen (en plaatselijke gids spelen), lezen, medische series bingewatchen (is that you, McDreamy?)...

De beste ideeën en de grootste uitdagingen krijg ik van jullie! Ik word helemaal wild van "zou je eens iets willen maken en ik had gedacht aan..."! Heel graag maak ik dus iets waar jij al langer naar op zoek bent. 

Waar kan ik je mee helpen? 

Hope to meet you soon!

Liefs, 

Maaike

FEM_2741-bewerkt.jpg
bottom of page